Haarwerk salon

Je haren verliezen is heftig dit kan je zelfvertrouwen behoorlijk schaden.

Er zijn verscheidene oorzaken die tot haarverlies kunnen leiden. Denk bijvoorbeeld aan Allopecia (een haarwortel ziekte ) of een ziekte met of zonder behandeling van een chemokuur. Ook van nature kan haarverlies toetreden. Voor al deze problemen bied de haarwerk-salon van Rue Savaron een oplossing

In een door ons speciaal ingerichte ruimte word er in alle rust door een vertrouwde professional gekeken naar de mogelijkheden die het beste bij u passen. Gaat het enkel en alleen om haaraanvullingen of om een compleet haarwerk/ pruik van permanente bevestiging of eventueel afneembaar? Voor elk gewenste doel heeft Rue Savaron de gepaste oplossing.

Uw doel bereiken en u met een tevreden gevoel haarwerk-salon Rue Savaron te zien verlaten is ons doel. Hier zetten wij ons dan ook 100% voor in.

Alle confectie haarwerken kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren! Voor alle maatwerken is de levertijd wat langer, dit is op aanvraag. Tevens dragen wij zorg voor de afwikkeling met uw zorgverzekeraar. Wist u overigens dat u kosteloos een haarwerk voor een periode van 6 weken kan reserveren bij haarwerk-salon Rue Savaron?

Onderhoud van u haarwerk/pruik? U kunt gerust bij ons terecht!

Bent u niet in de gelegenheid om naar haarwerk-salon Rue Savaron te komen?
Dan komen we graag bij u thuis of in het ziekenhuis om u van deskundig advies te voorzien.

Graag werken wij wel op afspraak zodat we ruimschoots de tijd voor u kunnen nemen voor een vrijblijvend intakegesprek. U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak.

U kunt op deze Zorgvergoedingcheck kijken of en hoeveel vergoeding u krijgt voor een haarwerk bij uw zorgverzekering.

Logo Geschillencommissie