Haarwerk salon

De aankoop of het verwerven van informatie over een
haarwerk/pruik is vaak een emotionele gebeurtenis. Bij Rue Savaron kunt u in een apart ingerichte ruimte een integere en professionele begeleiding verwachten. Uiteraard kunnen wij u ook thuis of in het ziekenhuis bezoeken.
We streven ernaar om binnen 5 werkdagen een afspraak met u te maken voor een intake gesprek.

Onze werkwijze

Bij een eerste afspraak komen uw wensen aan bod. Samen bepalen we welke oplossing het beste bij u past. Ook kijken we hoe u verzekerd bent, bent u basis verzekerd? Of heeft u recht op een aanvullende vergoeding?
Na het bespreken van de wens en het zoeken naar een passende oplossing gaan we over tot het bestellen van de haarwerken. De bestelling wordt binnen een aantal werkdagen geleverd in de salon. Er wordt vervolgens een afspraak gemaakt om de haarwerken te passen.
Tussen het passen en het afnemen van het haarwerk heeft u 3 weken de tijd (met eventueel nog 3 week verlenging) om het haarwerk definitief af te nemen.

Onderhoud

Goed onderhoud van uw haarwerk is belangrijk, hierover geven wij u graag advies. Wij begeleiden u hierbij door de eerste keer wassen van uw haarwerk gezamenlijk te doen. Uiteraard staan wij altijd voor u klaar als u daarbij verdere hulp nodig heeft.
Tip: Indien u thuis geen haarwerk draagt, kunt u gebruik maken van een turban of mutsje. U bent dan minder vatbaar voor kou, warmte en zon.

Vergoeding zorgverzekeraars

Wij zijn een gecontracteerd leverancier van haarwerken bij de zorgverzekeraars. Dit betekent dat wij de vergoedingen van het haarwerk verzorgen voor u. Dit is alleen mogelijk als u in het bezit bent van een medische verklaring van uw arts of specialist. Denkt u eraan om deze brief mee te nemen bij ons eerste gesprek?

Wij bieden alle rust en ruimte voor het uitzoeken van een haarwerk. Hierbij is het uiteraard mogelijk om uw naasten mee te nemen.

U kunt op dezeĀ Zorgvergoedingcheck kijken of en hoeveel vergoeding u krijgt voor een haarwerk bij uw zorgverzekering.

https://www.anko.nl/sectie-haarwerken
https://www.degeschillencommissie.nl