Nagelstudio

Nagels

Mijn naam is Simone Trip. Ik ben sinds 1997 woonachtig in Bargeres in Emmen. Ik heb in 2006 de cursus nagelstyliste gedaan, die ik met veel plezier en positief resultaat heb afgerond.

In o.a manicure, ik vind het fijn om de klanten van jong en oud te voorzien van mooie nette verzorgde nagels. De oudere klanten vinden het soms moeilijk of hebben de kracht niet om het zelf te doen, dan is een manicure behandeling bij mij een uitkomst.

Gel-nagels zetten is erg leuk voor de feestdagen, om het plaatje mooi af te maken evt met nagels in kerstsfeer. Voor een bruiloft waarbij eventuele motiefjes van de jurk op de nagel kunnen worden gezet en wat is er dan voor een bruid nog mooier dat haar plaatje helemaal compleet is.

Nagels 2

Nagels met een natuurlijke uitstraling, die niet dik zijn, vind ik een uitdaging om te maken. Je kunt eventueel een leuk motiefje of strass steentjes op laten zetten.

Nagelbijters zijn een uitdaging om te behandelen en van gel-nagels te voorzien. Het geeft de klant nadat er een nieuwe set opgezet is een verzorgde uitstraling en een eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarbij is het volgende doel natuurlijk om het nagels bijten te voorkomen en dat de nagels er verzorgd uit blijven zien.

Het is het dan ook heerlijk om een paraffine-behandeling te doen. Je handen worden lekker zacht. Wat ik ook erg belangrijk vind is de hygiene, alles moet goed schoon zijn.

Iedere klant heeft zijn eigen vijlen-set, die ik alleen gebruik als de klant de volgende keer weer op afspraak komt.

Nagelsalon Simone,

…voor gewoon, mooie nagels